LA MULTI ANI Vlad!!!!! sa fii fericit,iubit si toate visele sa ti se implineasca…iti doresc de asemeni sa ai o viatza lunga si sa am sansa ca peste 100 de ani sa-ti spun LA MULTI ANI!
La Mulţi Ani !!! sănătate şi fericire.
Şi încă ceva… ai răbdare, că mai târziu ai să tânjeşti după această zi. Aşa că, trăieşte-ţi viaţa aşa cum vrei, dar să ai grijă de tine … şi de cel de lângă tine!!!
Peste 10 ani am să-ţi urez Casă de piatră!.
Peste 20 ani am să-ţi urez să-ţi trăiască copii!
Peste 30 ani am să-ţi urez Sănătate multă!
Peste 40 ani am să-ţi urez să-ţi trăiască nepoţii!
Peste 50 ani am să-ţi fac cadou o cârjă nouă!!
Dar nu-ţi fă griji,căci am să ţin eu cont să-ţi urez cele de mai sus. Tu fă în aşa fel încât să ajungi sănătos până atunci!!!
LA MULTI ANI VLAD!!!!SA AI PARTE DE DISTRACTIE,DE FETE FRUMOASE IN JUR(nu ma bate andreea:-s) DE SANATATE SI PRIETENI ADEVARATI! BUN VENIT IN CLUBUL B&F (babatiilor si fosilelor), feliz cumple,viejito!
Multi ani inainte.:)
La multi ani,mai voinicule! Sa cresti mare :*
LA MULTI ANI Vlad!!!!! sa fii fericit,iubit si toate visele sa ti se implineasca…iti doresc de asemeni sa ai o viatza lunga si sa am sansa ca peste 100 de ani sa-ti spun LA MULTI ANI!
LMA, Vlady! :*
La Mulţi Ani !!! sănătate şi fericire.
Şi încă ceva… ai răbdare, că mai târziu ai să tânjeşti după această zi. Aşa că, trăieşte-ţi viaţa aşa cum vrei, dar să ai grijă de tine … şi de cel de lângă tine!!!
Peste 10 ani am să-ţi urez Casă de piatră!.
Peste 20 ani am să-ţi urez să-ţi trăiască copii!
Peste 30 ani am să-ţi urez Sănătate multă!
Peste 40 ani am să-ţi urez să-ţi trăiască nepoţii!
Peste 50 ani am să-ţi fac cadou o cârjă nouă!!
Dar nu-ţi fă griji,căci am să ţin eu cont să-ţi urez cele de mai sus. Tu fă în aşa fel încât să ajungi sănătos până atunci!!!
[las cati dau io de baut de ziua ta
]
LA MULTI ANI VLAD!!!!SA AI PARTE DE DISTRACTIE,DE FETE FRUMOASE IN JUR(nu ma bate andreea:-s) DE SANATATE SI PRIETENI ADEVARATI! BUN VENIT IN CLUBUL B&F (babatiilor si fosilelor), feliz cumple,viejito!
la multi ani fostul meu coleg, sa fii fericit si iubit si sa ai parte de tot ce iti doresti tu